Individuella val

REFIS Rörentreprenörernas friskola i Sth erbjuder inga individuella val inför år 1

REFIS Rörentreprenörernas friskola i Sth erbjuder inga språk inför år 1

Instrument

REFIS Rörentreprenörernas friskola i Sth erbjuder inga instrument

REFIS Rörentreprenörernas friskola i Sth har ingen särskild profil

OM SKOLAN

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm är den skolan för dig som är intresserad av ett tekniskt yrke. Du vill ha ett fritt och ansvarsfullt yrke med goda framtidsutsikter. Hos oss blandar du praktiskt och teoretisk utbildning från första skoldagen. Du går på praktik 12 veckor under årskurs 1 och 2. Årskurs 3 är du gymnasial lärling och är ute på praktik minst 3 dagar varje vecka.

Refis är en branschskola och ägs av Installatörsföretagen. Med den nära anknytningen till både El- och VVS-branschen får du inte bara en gedigen gymnasieutbildning, men skapar också goda kontakter ute i arbetslivet.

Inom vår VVS-utbildning kan du bland många andra arbeten bli VVS-montör, projektör eller så vidareutbildar du dig till VVS-ingenjör, projektledare eller konstruktör.

Behovet av framtida arbetskraft inom branschen är rekordstort. Ta del av en utbildning som leder till jobb!

Kurserna som du behöver för att få din högskolebehörighet kan du läsa hos oss som individuella val.

På Refis finns inget vinstintresse. Eventuella vinster återinvesteras i eleverna.

Refis tar in 42 elever inom VVS-programmet.

Stämningen på skolan är trygg och familjär.
Hos oss trivs eleverna – bli en av dem!

Välkommen till Refis!

karta-google