warning image

Just nu får en del elever upp felmeddelandet "e-postvalidering misslyckad" när de ska logga in och bekräfta sin e-postadress. Läs mer här

Lösenordsbreven är på väg!

Nyheter / 12 januari 2021

Green Chameleon S9cc2skysjm Unsplash (1)

Lösenordsbreven är på väg till alla elever som ska söka till gymnasiet och kommer att vara framme i brevlådorna senast i början av vecka 3.

Torsdag den 14 januari öppnar ansökningswebben för eleverna som ska göra sitt gymnasieval. Du har en månad på dig att göra dina val innan ansökningswebben stänger den 15 februari.

Fler sätt att hitta lösenordet

• Har du registrerat din mejladress i antagningssystemet Indra? Då kan du klicka på ”glömt lösenord” för att få inloggningsuppgifterna till din mejl.
  • Om du inte har registrerat din e-postadress ännu kan din studie- och yrkesvägledare hjälpa dig att skriva ut ditt lösenordsbrev.
  • Har du inte fått ditt lösenordsbrev under vecka 3 så kan du kontakta Gymnasieantagningen på gymnasieantagningen@storsthlm.se

Så här söker du till gymnasiet

Mer information om lösenord

Kategorier: Elev, Nyheter