Reservantagning 2

Antagning / 8 augusti 2022

31949603 Leende Elever Med Olika Etnicitet Pa Skolgard Under

Från den 9 augusti kl 12:00 kan du se resultatet av reservantagning 2. Logga in på  ansökningswebben för att se ditt antagningsbesked.

Om du inte vill stå kvar som reserv är det viktigt att du avstår din reservplats. Sista svarsdag är den
14 augusti.

OBSERVERA!

Om du tackar nej till en plats där du är antagen riskerar du att stå utan gymnasieplats när skolan startar. Länk till information om svarshantering.

Om du står som reserv

Om du står som reserv efter reservantagning 2 så kommer det att synas på gymnasieskolornas reservlistor. Skolorna tar över antagningen den 15 augusti och de skolor du står som reserv till kommer kontakta dig via telefon om de erbjuder dig en plats. Se därför till att du har rätt mobilnummer registrerat på ansökningsswebben.

Lediga platser
Här hittar du antalet lediga platser som fanns kvar efter reservantagningen den 9 augusti 2022.

Frågor

Om du har några frågor, kontakta din studie- och yrkesvägledare.  Om du inte har en studie- och yrkesvägledare under sommaren, kontakta Gymnasieantagningen Storsthlm:
gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kategorier: Elev, Antagning