Support förstärkt med ärendehanteringssystem

Nyheter / 27 september 2021

Ballpen Blur Close Up Computer 461077

Den 1 oktober inför Gymnasieantagningen ett  ärendehanteringssystem som en del i arbetet för förbättrad support till er användare och våra gymnasiesökande.

De flesta förändringar som detta innebär kommer att äga rum ”bakom kulisserna”. För dig som kontaktar oss kan du mejla oss på gymnasieantagningen@storsthlm.se precis som förut. Du kommer nog att märka att våra mejlsvar har lite annat utseende. På sikt hoppas vi att införandet innebär en ökad enhetlighet, effektivitet och kvalitet i vår support.

Vi kommer också att lansera ett kontaktformulär på webben den 1 oktober. Använder du det formuläret när du kontaktar oss har vi redan i formuläret efterfrågat information vi behöver för att snabbt hjälpa dig i ditt ärende. Vi hoppas att det ska leda till att vi kan hjälpa dig snabbare och mer kvalitativt.

Lite längre fram planerar vi även att implementera en chattfunktion på webben. Det innebär att vi när chatten är öppen finns tillgängliga direkt för support och hjälp.

Vi ser fram emot att med hjälp av det nya verktyget kunna lyfta vår support till nya höjder, och att ni ska känna att ni snabbare får hjälp när ni behöver.

 

Kategorier: Personal, Nyheter
Visa cookie-information