warning image

Just nu får en del elever upp felmeddelandet "e-postvalidering misslyckad" när de ska logga in och bekräfta sin e-postadress. Läs mer här

Välkommen till vår nya webb!

27 november 2020

Indy Utbildningar 5000X5000

Nu har vi uppgraderat Gymnasieantagningens webbplats så att den är mer tillgänglig och användarvänlig!

Tanken är att ge dig som söker till gymnasiet all information du behöver för att ditt gymnasieval ska bli så bra som möjligt. Dessutom stöttar webbplatsen all personal på skolor och kommuner som i sin tur ska hjälpa dig i ditt gymnasieval.

För att veta vad ni behöver så har vi intervjuat både elever, vårdnadshavare, studie- och yrkesvägledare och beslutsfattare. Några av de starkaste behoven vi hittade var ett bättre sök och att webbplatsen blir enklare att hitta på. I den första versionen har vi förenklat strukturen och skapat ett bättre sök för informationen.

Skolornas programutbud ligger i ett eget system som heter Indra. Det är också där du gör själva ansökan till gymnasiet. I framtiden har vi ambitionen att koppla ihop webbens sök med sökfunktionen i Indra, vilket verkligen kommer att underlätta för dig att hitta all information om skolorna på ett ställe. Där är vi ännu inte, men vår förhoppning är att det kommer till nästa version av webbplatsen.

Har du synpunkter på webbplatsen får du gärna kontakta kommunikation@storsthlm.se

Kategorier: Elev