warning image

Personal: Vi har i nuläget ett fel i Indra analys där de defaultvalda analystillfällena visar fel siffror. Välj därför aktivt det analystillfälle du vill titta på när du gör ditt urval i analysen. Vi har i nuläget ingen prognos när felet kommer vara åtgärdat. Vid frågor mejla gymnasieantagningen@storsthlm.se

Öppet hus

Många gymnasieskolor erbjuder Öppet hus i samband med ansökningsperioderna. Det är en bra möjlighet att lära sig mer om hur det är att vara elev på en skola.

Ofta kan du ställa frågor till både lärare och elever, se skolans lokaler och göra dig en uppfattning om vad som passar just dig.

Upplägget varierar från skola till skola. En del skolor erbjuder digitalt öppet hus och ibland behöver du boka in dig innan besöket. Besök skolornas hemsidor för att få mer info om öppet hus.

Du hittar alla skolor i programutbudet på ansökningswebben Indra.